PARTIZANOV STRANAC U TRCI ZA MVP NAGRADU! Planove mu KVARI najbolji igrač crveno-belih!

Autor:

Sport

25.04.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Matijas Lesor nalazi se u najužoj konkurenciji za MVP priznanje, prema glasovima navijača.

PARTIZANOV STRANAC U TRCI ZA MVP NAGRADU! Planove mu KVARI najbolji igrač crveno-belih!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana sa trenerom Željkom Obradovićem

Centar crno-belih nalazi se trenutno na drugoj poziciji po broju glasova publike sa 12, 37 odsto, a ispred njega je samo prva zvezda Olimpijakosa Saša Vezenkov sa 12, 59 procenata glasanja navijača.

Inače, kada se radi o glasovima publike oni donose svega 25 procenata "odluke" u trci za MVP priznanje, dok ostatak glasova stižu od trenera i kapitena evroligaških ekipa, kao i novinara.

Treba reći da su novinari, uglavnom koji rade za specijalizovani košarkaški sajt "Eurohups", uvrstili su Partizan među četiri tima kada je u pitanju osvajanje evropske titule.

Klub iz Humske večeras od 20.45 časova gostuje Realu u Madridu, u prvoj utakmici Top 8 faze Evrolige.

Republika

Foto: Starsport

 

Serija se igra na tri pobede, a španski gigant će u slučaju majstorice imati prednost domaćeg parketa.

Crno-beli su u ligaškom delu deklasirali Madriđane pred grobarima rezultatom 104:90, dok je taj trijumf označio prekretnicu ka pohodu u četvrtfinale najeltnijeg klupskog takmičenja.

Zanimljivo da je u toj utakmici Matijas Lesor, uz Kevina Pantera, bio najefikasniji sa 16 poena i osam skokova. Isti broj koševa Realu dao je i kapiten Obradovićevog tima.

U ostalim mečevima četvrtfinala najelitnijeg klupskog takmičenja, danas se sastaju Monako - Makabi (20.15), dok će u sredu na parket: Barselona - Žalgiris (20.00), odnosno, Olimpijakos - Fenerbahče (20.45).

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading