ZVEZDA U DELIKATNOJ SITUACIJI: Ivanović NE RAČUNA na Kampaca i Vildozu!

Autor:

Sport

24.04.2023

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija je više nego zanimljiva, a Argentinci neće moći da pomognu klubu sa Malog Kalemegdana.

ZVEZDA U DELIKATNOJ SITUACIJI: Ivanović NE RAČUNA na Kampaca i Vildozu!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco i Luka Vildoza

Košarkaši Crvene zvezde sa druge pozicije ući će u plej-of AdmiralBet ABA lige.

Tim sa Malog Kalemegdana u ponedeljak od 18 časova igra poslednji meč regularnog dela takmičenja i to protiv Cedevita Olimpije, a na ovoj utakmici Duško Ivanović naći će se u neočekivanom problemu.

Naime, trener Zvezde u Ljubljani neće moći da računa na tandem Argentinaca Fakunda Kampaca i Luku Vildozu i to zbog jedne delikatne situacije.

Naime, s ozbirom da je u pitanju odloženi susret trećeg kola regionalnog prvenstva, a Vildoza i Kampaco registrovani su tek posle pomenute runde, oni neće moći da pomognu saigračima protiv Cedevita Olimpije.

Republika

Foto: Starsport

Vildoza i Kampaco

 

Ovo će biti dobra prilika da neki drugi igrači iskoče u prvi plan, a trener Duško Ivanović pred ovaj meč istakao je sledeće:

- Idemo u Ljubljanu da odigramo dobru utakmicu. Istina rezultatski pritisak ne postoji, ali kada nosis dres Crvene zvezde pritisak je uvek tu i uvek želimo da pobedimo, bilo kada i bilo gde. Tako će biti i u Ljubljani. U seriji smo pobeda i želimo da u dobrom ritmu dočekamo početak doigravanja u AdmiralBet ABA ligi gde su naše ambicije poznate.

Podsetimo, Zvezda će na startu plej-ofa igrati protiv Zadra, a poznato je i kada će srpski i hrvatski klub odigrati prvu utakmicu (više informacija OVDE).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading