DVA IZNENAĐENJA U NBA LIGI: Čikago preokretom SRUŠIO Toronto, poznato ko može na megdan Denveru! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.04.2023

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrane su dve preostale utakmice u okviru plej-in turnira.

DVA IZNENAĐENJA U NBA LIGI: Čikago preokretom SRUŠIO Toronto, poznato ko može na megdan Denveru! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Košarkaši Čikago Bulsa su obezbedili plasman u finalni meč plej-in turnira u NBA ligi, pošto su sa 109:105 porazili Toronto Reptorse.

Domaći tim je vodio gotovo čitav meč, početkom treće deonice su imali i 20 poena viška, ali im ni to nije bilo dovoljno, pa ćemo gledati duel Majamija i Čikaga u borbi za osmo mesto na Istočnoj konferenciji.

Bulse je do trijumfa predvodio Zek Levin sa 39 poena, Demar Derozan je dodao 23, dok je dabl-dabl ostvario Nikola Vučević, sa 14 poena i 13 skokova. U poraženoj ekipi je bolji od ostalih bio Paskal Siakam, koji je postigao 32 poena, Fred Ven Vlit je imao 26, uz 12 skokova i osam asistencija, a Skoti Barns je uz 19 poena dodao i deset skokova.

Plasman dalje su obezbedili i Oklahoma siti Tanderi, koji su u gostima porazili Nju Orleans Pelikanse sa 123:118, pa će u meču za osmo mesto na Zapadnoj konferenciji, i duel u prvom kolu protiv Denver Nagetsa, igrati protiv Minesota Timbervulvsa.

Maestralan je bio Šej Gildžs-Aleksander sa 32 poena, jedan manje je dodao Džoš Gidi, koji je imao i devet skokova i deset asistencija, dok je na brojci od 27 stao Lu Dort. U poraženoj ekipi, Brendon Ingram je bio najefikasniji sa 30 poena, Troj Marfi je ubacio 21, dok je Herb Džons postigao 20. Potpuno je podbacio Si Džej Mekalum, sa svega 14 poena.

Oba preostala plej-in duela će biti odigrana u noći između petka i subote po našem vremenu. Od 01:30 će se sastati Majami i Čikago, dok je za 03:30 zakazan duel između Minesote i Oklahome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading