NOVI ŠOK ZA SRBINA! Propustio MEČ LOPTU, pa IZBAČEN sa Mastersa! PREOKRET!

Autor:

Sport

10.04.2023

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u drugo kolo Mastersa u Monte Karlu, pošto je poražen od Roberta Bautiste Aguta iz Španije sa 1:2 (7:5, 6:7 (12), 1:6).

NOVI ŠOK ZA SRBINA! Propustio MEČ LOPTU, pa IZBAČEN sa Mastersa! PREOKRET!

Foto: Starsport

Filip Krajinović

Meč Krajinovića i Aguta trajao je gotovo tri časa, a srpski teniser ima za čim da žali.

Samo sat vremena bilo je dovoljno Filipu da dobije prvi set sa favorizovanim rivalom, zahvaljujući brejkovima u trećem i 11. gemu, pa je trijumfovao sa 7:5.

Krajinović je u taj-brejku drugog seta propustio da realizuje meč loptu pri vođstvu od 10:9, pošto je prethodno spasio četiri set lopte, ali je Španac izdržao maratonski gem i izborio treći set.

Bautista- Agut je na početku odlučujućeg seta oduzeo servis Filipu, koji je uspeo samo da osvoji jedan gem u ovom delu igre.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Španac će u narednoj rundi igrati sa boljim iz duela Kazahstanca Aleksandara Bublika i Nemca Aleksandar Zverev.

Inače, ovo je bio drugi poraz Krajinovića u Monte Karlu, pošto je poražen i u kvalifikacijama od Mađara Martona Fučoviča, ali je zahvaljujući specijalnoj pozivnici, zajedno sa Dušanom Lajovićem, izborio plasman u glavni žreb.

Međutim, ni to mu nije pomoglo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jastreb

11.04.2023 07:22

A šta je tu iznenadjenje? Pa on spada u donji grupu osrednjih igrača, teniser koji nema hrabrosti i uvek je gubio u odsudnim trenucima jel uvek sumnja u svoje mogućnosti, bez talenta nema ni uspeha.