SADA JE SVE JASNO! Kraj DRAME među grobarima: Iz Partizana isplivala KLJUČNA INFORMACIJA pred top 8!

Autor:

Sport

10.04.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tifozi srpskog velikana strahovali bez potrebe.

SADA JE SVE JASNO! Kraj DRAME među grobarima: Iz Partizana isplivala KLJUČNA INFORMACIJA pred top 8!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Vlasnici sezonskih karata imaće mogućnost da uđu u Štark arenu i bodre Partizan i tokom mečeva top 8 faze Evrolige, tako da su demantovane glasine koje su tvrdile da će crno-beli pokušati dodatno da zarade od svojih najvernijih pristalica, koje su se širile internetom.

Naime, oko 11.500 navijača mogu da odahnu, a biće pušteno oko osam hiljada ulaznica u slobodnu prodaju, doduše još se ne zna po kom modelu.

Jedna opcija uključuje "pakete" za oba potencijalna meča, a druga po principu utakmica za utakmicu, jer postoji mogućnost da duela broj 4 ne bude.

Republika

Foto: Starsport

 

Inače, među grobarima vlada ogromna euforija uoči doigravanja, čak tolika da je predsednik Partizana Ostoja Mijailović izjavio da bi u našu najveću dvoranu bez problema došlo preko 30 hiljada ljudi, da je to moguće.

"Parni valjak" će do kraja regularnog dela sezone ugostiti Panatinaikos na Veliki petak, a posle tog susreta biće poznato ime rivala u četvrtfinalu - Olimpijakos, Rel, Barsa ili Monako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading