NADAM SE DA ĆE ISTINA IZAĆI NA VIDELO: "Ne znam šta bih rekao o poslednja tri, četiri kola" - Mijatović poslao jasnu poruku pred KLJUČAN DUEL!

Autor:

Sport

09.04.2023

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Borca nije imao šta da zameri svojim igračima posle poraza.

NADAM SE DA ĆE ISTINA IZAĆI NA VIDELO: "Ne znam šta bih rekao o poslednja tri, četiri kola" - Mijatović poslao jasnu poruku pred KLJUČAN DUEL!

Foto: Starsport

Dejan Mijatović

Košarkaši Crvene zvezde su stigli do pobede u meču 25. kola AdmiralBet ABA lige, pošto su u Čačku savladali ekipu Borca sa 87:82 (19:17, 23:17, 22:16, 23:32).

Nakon utakmice, svoju izjavu je dao i Dejan Mijatović Džoli, trener Čačana, koji je na početku pričao o samoj utakmici.

- Čestitke Zvezdi na pobedi i čestitke mojim momcima koji su ostavljali srce na parketu, zaista su izgarali i dali sve od sebe. Igrati protiv Crvene zvezde koji je evroligaški tim, uspeti da ih nadskočimo, da u kontranapadu imamo 15 poena naspram njihovih 9... Imali smo kontrolu nekih bitnih i važnih segmenata igre koje nismo imali u ranijim utakmicama sa Crvenom zvezdom tako da smo uspeli da se nosimo. Na kraju ta duža klupa i rotacija i kvalitet su došli do izražaja - rekao je Mijatović.

Zatim se osvrnuo i na sjajnu podršku publike, koja je pružila veliku potporu njegovim košarkašima.

- Čestitke velike čačanskoj publici koja je pokazala takvu širinu da je najbolja publika sigurno na ovim prostorima. Pozdraviti aplauzima oba tima, navijati za sopstveni tim tako, bez vređanja protivničkog tima, bez zvižduka, to može samo publika koja preko 30 godina gleda najkvalitetniju košarku. Sa time sam ponosan na moje Čačane.

Foto: Starsport

Dejan Mijatović, trener Borca

Za kraj, istakao je da se nade da će istina izaći na videlo, misleći pre svega na mečeve u poslednja tri, četiri kola u okviru AdmiralBet ABA lige.

- Okrećemo se utakmici u Podgorici, ostalo je još 40 minuta. Ne znam šta bih rekao o ovim dešavanjima okolo vezano u zadnja tri-četiri kola. Nadam se da će istina izaći na videlo kad bude ovo sve prošlo. Još jednom čestitke mojim momcima na svemu što su pružili jer je psihološki bilo teško da odigraju ovu utakmicu zbog svega što se dešava. Eto, toliko - zaključio je Dejan Mijatović.

Podsetimo, Borac morao da trijumfuje u gostima protiv Budućnosti kako bi obezbedio baraž. U slučaju neuspeha, a pobede MZT-a protiv Cibone, Čačani će naredne sezone nastupati u ABA 2 ligi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading