IVANOVIĆ OBJASNIO RAZLOGE PADA U IGRI! Nismo zaustavili OVO!

Autor:

Sport

09.04.2023

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je slavila u dramatičnom meču na gostovanju čačanskom Borcu i nastavila trku sa Partizanom.

IVANOVIĆ OBJASNIO RAZLOGE PADA U IGRI! Nismo zaustavili OVO!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Pobedom u Čačku izabranici Duška Ivanovića ostali su u konkurenciji za prvo mesto AdmiralBet ABA lige.

Sa druge strane, Borac je porazom upao u velike probleme, jer sada moraju ili da pobede Budućnost ili da MZT izgubi od Cibone, da ne bi ispali iz regionalnog takmičenja.

Zbog toga je trener Crvene zvezde poželeo Čačanima da izbore opstanak, pa se potom osvrnuo na sumiranje večerašnje utakmice.

- Mislim da je bila dobra utakmica, da je Borac pokazao izuzetan kvalitet. I ja bih iskreno voleo da ostanu u ligi, jer protiv nas su večeras pokazali da zaslužuju da igraju ABA ligu - rekao je Ivanović.

Foto: Starsport

 

Kao uzroke neizvesnosti oko rezultata naveo je pad u poslednjem kvartalu:

- Igrali smo tri četvrtine dobro, a onda smo jednostavno stali da igramo i da trčimo, nismo zaustavili tranziciju Borca. Malo smo zakomplikovali stvar, ali na kraju zaslužena pobeda - istakao je Duško Ivanović.

Crveno-beli u narednom kolu dočekuju Split, dok će Borac put Podgorice na megdan Budućnosti.

Na tabeli regionalnog takmičenja, Partizan vodi sa 21 pobedom i dva poraza, dok tim sa Malog Kalemegdana ima trijumf manje uz tri neuspeha. Čačani su na 12. mestu sa šest pobeda i 19 poraza.

Utakmice Studentski centar Derbi - FMP i Partizan - Igokea na programu su u ponedeljak, dok 25. kolo zatvara duel Mornara i Cedevita Olimpije koji se igra u utorak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading