EKSKLUZIVNO! U jednoj rečenici: Pitali smo Vujoševića o PODVIGU Željkovog Partizana, evo šta je ODGOVORIO posle plasmana u top 8

Autor: N. K.

Sport

08.04.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji je doneo mnogo radosti grobarima pomno prati evroligaški put svog voljenog kluba i raduje se uspesima u eliti.

EKSKLUZIVNO! U jednoj rečenici: Pitali smo Vujoševića o PODVIGU Željkovog Partizana, evo šta je ODGOVORIO posle plasmana u top 8

Foto: Starsport

Obradović i Vujošević u zagrljaju

Košarkaši Partizana, trijumfom u Monaku (88:84) ostvarili su san grobara i obezbedili plasman u top 8 fazu Evrolige. Trofejni stručnjak Duško Vujošević, poput svih pristalica crno-belih, izrazio je zadovoljstvo učinjenim na terenu, a tokom kratkog razgovora za naš portal imao je moćnu poruku za grobare.

PARTIZAN DOVEO LIDERA, GINE ZA CRNO-BELE: Mijailović RASPALIO MAŠTU grobara pred top 8 - sa njim je sve moguće! (VIDEO)

- Kao i svaki navijač, radujem se sjajnim igrama i uspesima Partizana - rekao je Vujošević, dodavši da vremena za neke duže analize ima, po završetku epohe u elitnom takmičenju.

Republika

Foto: Starsport

Vujošević presrećan zbog top 8

Podsetimo da je Vujošević poslednji trener koji je uspeo da dovede crno-bele među osam najboljih. Štaviše, grobari žarko žele da njihovi miljenici odu korak dalje i ponove vanserijski rezultat iz 2010. godine - plasman na F4. Srpskog velikana je tada nesrećni poraz od Olimpijakosa koštao prolaska u veliko finale, dok Željkova četa ove sezone briljira sa 19 pobeda na 33 odigrana susreta.

Do kraja regularnog dela Evrolige ostalo je još jedno kolo, a u Štark arenu na Veliki petak stiže Panatinaikos. "Parni valjak" u doigravanje može ući sa petog, šestog ili sedmog mesta, a sa kim će odmeriti snage u četvrtfinalu biće poznato nakon odigravanja utakmica završne runde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading