OGORČENI NA LEGENDU! Rebrača pevao čuvenu pesmu! Navijači ne žele više da ga VIDE!

Autor:

Sport

01.04.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Vojvodina Željko Rebrača zaneo se tokom slavlja na utakmici protiv vetarana madridskog Reala.

OGORČENI NA LEGENDU! Rebrača pevao čuvenu pesmu! Navijači ne žele više da ga VIDE!

Foto: Starsport

Legendarni reprezentativac koji obavlja funkciju prvog čoveka Novosađana se danas našao na udaru navijačke grupe "Firma", najvernijih navijača Vojvodine, koji su u zvaničnom saopštenju zatražili njegovu ostavku.

Firma se oglasila preko Instagrama, a njihove reči prenosimo u celosti:

- Nakon snimka sa jučerašnje košarkaške utakmice između Partizana i Real Madrida u Beogradu, na kojem se jasno vidi kako aktuelni predsednik KK Vojvodina Željko Rebrača iz srca i duše peva navijačku pesmu Partizana, ujedinjeni navijači Vojvodine traže njegov momentalni odlazak sa mesta prvog čoveka našeg košarkaškog kluba i isključenje iz kompletnog sportskog društva Vojvodina.

- Osim toga što je krajnje neprofesionalno da predsednik jednog kluba javno izražava navijačku pripadnost nekom drugom klubu, postupak Željka Rebrače zaslužuje posebnu osudu i zbog šire poznatog rivalstva između navijača Vojvodine i Partizana i samim tim za posledicu može imati jedino njegovu neopozivu ostavku.

Za ujedinjene navijače Vojvodine, Željko Rebrača od ovog trenutka svakako više nije predsednik KK Vojvodina, te obaveštavamo sve da nećemo prestati sa borbom i zahtevom da isti što pre napusti klub, u kojem mesta može biti samo za one čije su emocije i misli usmerene isključivo ka našoj Vojvodini - stoji u saopštenju "firmaša".

Inače, fudbalske sekcije Lala i crno-belih se u subotu (20.05) isastaju u derbiju 28. kola Mozzart Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vlada

02.04.2023 09:13

Licno navijam za sve nase klubove kada igraju medjunarodne utakmice…. i radujem se kada pobede….. a vi jadnici koji zamerate niste sa tribina vec sa ulice