BACAJU LJAGU NA POBEDU PARTIZANA! Španci našli KRIVCE za PORAZ, a Željku dali novi NADIMAK!

Autor:

Sport

01.04.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana deklasirali su Real pred punom Arenom, ali su u Španiji osuli paljbu po arbitrima.

BACAJU LJAGU NA POBEDU PARTIZANA! Španci našli KRIVCE za PORAZ, a Željku dali novi NADIMAK!

Foto: Starsport

Uprkos činjenici da su crno-beli apsolutno zasluženo pregazili drugoplasirani tim Evrolige i posle 23 godine skinuli skalp Realu, španska "Marka" je kao uzrok poraza Madriđana u Beogradu navela delioce pravde!

Najpoznatiji tamošnji medij tvrdi da je Real bio konstantno toga da prevagne rezultat u svoju korist, ali da su arbitri pogurali tim Željka Obradovića krajem druge četvrtine, čime su prelomili rezultat u korist domaćina.

Kao dokaze naveli su greške kod jednog faula nad Danilom Anđušićem koji je pogodio dva slobodna bacanja, potom i "poklonu" Zeku Ledeju za 2+1, a smatraju da je centru Madriđana Valteru Tavaresu sramno suđena peta lična greška, zbog koje je napustio parket.

Foto: Starsport

 

Istovremeno, Marka apostrofira fantastičan ambijent u grotlu Beogradske arene, tvrdeći da je to bio najvažniji uzrok pobede Partizana.

Na kraju, ovaj španski medij konstatuje da su sada klubu iz Humske širom otvorena vrata top osam, dok su najtrofejnijeg evroligaškog trenera Željka Obradovića nazvali "donom" uz titulu "kralja Evrope".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
EVROPA SE KLANJA

01.04.2023 19:18

Jedan je ZELJKO ,JEDAN !