KUVALO JE ISPRED ŠTARK ARENE: Grobari na NEZAPAMĆEN NAČIN proslavili istorijsku pobedu nad Realom! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.04.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trijumf nad Madriđanima bacio pristalice Partizana u trans.

KUVALO JE ISPRED ŠTARK ARENE: Grobari na NEZAPAMĆEN NAČIN proslavili istorijsku pobedu nad Realom! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana slave pobedu nad Realom

Preko 20 hiljada gledalaca može da se pohvali da je u petak uveče prisustvovalo istoriji u beogradskoj Štark areni. Partizan je nadigrao slavni Real Madrid, došavši na korak od plasmana u top 8 Evrolige, a grobari su umeli da proslave novi podvig izabranika trofejnog stručnjaka Željka Obradovića.

ŠTA ĆE REĆI OBRADOVIĆ, A ŠTA IVANOVIĆ? Evroliga rešila da PROMENI SVE - ništa više neće biti isto!

Nakon što je "pukla stotka" u našoj najvećoj dvorani, pristalice crno-belih dugo su slavile nove evroligaške bodove, a "žurka" je nastavljena i ispred hale.

Njoj su štimung dali i trubači, na oduševljenje tifoza "parnog valjka", a delić atmosfere po završetku utakmice možete pogledati u videu.

 

 

Podsetimo da su grobari ovacijama dočekali asa "kraljevskog kluba" Marija Hezonju, a ovaj im nije ostao dužan pošto se oglasio putem društvenih mreža.

Partizan još uvek matematički nije osigurao prolaz među osam najboljih u elitnom takmičenju, a prvu "meč loptu" za to imaće naredne nedelje, kada ga očekuje gostovanje Monaku u "kneževini".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading