BIVŠI IGRAČ PARTIZANA ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Zbog UBIJENOG Srbina odbio sam OVAJ KLUB!

Autor:

Sport

20.03.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle odlaska iz Partizana 2017. godine, povremeni reprezentativac Srbije Stefan Birčević karijeru je nastavio u ekipi Istanbul BB.

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Zbog UBIJENOG Srbina odbio sam OVAJ KLUB!

Foto: Starsport

Želeo je u tom periodu turski Galatasaraj da dovede nekadašnjeg igrača crno-belih, koji se ipak obreo u Istanbulu, ali u dresu Bahčešehira.

Malo ko je pretpostavljao tada da se popularni "Birča" na ovakav potez odlučio, zbog ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića "Jagode", koji je stradao prilikom gostovanja crveno-belih u Istanbulu.

Nekoliko godina kasnije, Birčević je rešio da otvori dušu i na društvenim mrežama otkrio pozadinu tranfsera u Istanbul BB:

 

 

- Igrao sam tada košarku života i imao dobre ponude. Hteo me je Galatasaraj, ali sam odabrao drugi klub, jer je ubijen Srbin. Nebitno čiji je navijač bio, on je moj sunarodnik i tako sam osećao - stoji u objavi Stefana Birčevića na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading