ODVRATAN ČIN KOŠARKAŠA PARTIZANA: Napao grobara, pa mu uputio BRUTALNU PRETNJU - Tviter se USIJAO zbog asa crno-belih! (FOTO)

Autor:

Sport

15.03.2023

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasprava koja je podigla veliku tenziju na popularnoj društvenoj mreži.

ODVRATAN ČIN KOŠARKAŠA PARTIZANA: Napao grobara, pa mu uputio BRUTALNU PRETNJU - Tviter se USIJAO zbog asa crno-belih! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana Džejms Naneli i Matijas Lesor

Košarkaš Partizana Džejms Naneli poneo se izuzetno neprofesionalno na Tviteru. Iskusni Amerikanac je ušao u žestoku raspravu sa jednim navijačem crno-belih, a sve se završilo pretnjom!

Grobar je Naneliju zamerio na izostanku požrtvovanja, što je prilično iznerviralo asa "parnog valjka", koji mu je odbrusio rečima da "treba manje da priča", a onda je nastala prava gungula.

- Možeš govoriti ‘pričaj manje’ svojoj supruzi ili nekom drugom, ne meni. Prešao sam 3500 kilometara svojim autom da bi gledao Partizan u Berlinu, Minhenu, Milanu, Bolonji. Volim Partizan kao svog sina. Vidimo se u Monaku, a potom i u Kaunasu - naveo je ozlojeđeni navijač, a Naneli mu nije ostao dužan, naprotiv:

Reci mi to kad me budeš video, onda. Nemam poštovanje za tebe, i baš me briga za tvoja putovanja - napisao je bivši igrač Fenerbahčea i Makabija, vidno nepoštujući žrtvu vernog fana crno-belih boja.

Rekao sam šta sam imao. Ne govori ljudima da govore manje samo zato što si slavan košarkaš. Nisam te uvredio rečima, samo sam govorio o tome šta Partizan znači nama. Baš me briga za tvoje poštovanje, ne treba mi, radim ovo iz strasti - zaključio je raspravu navijač kluba iz Humske.

Podsetimo, Partizan evroligašku sezonu nastavlja u četvrtak od 18 časova i 30 minuta, gostovanjem dvostrukom prvaku Evrope, ekipi Efesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading