DELIJE, NIJE SVE TAKO CRNO: Dve SJAJNE VESTI za Zvezdu posle poraza u Štark areni!

Autor:

Sport

15.03.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Ivanović i navijači crveno-belih mogu da odahnu.

DELIJE, NIJE SVE TAKO CRNO: Dve SJAJNE VESTI za Zvezdu posle poraza u Štark areni!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su bolan poraz od Partizana (92:81), a parket Štark arene još u finišu prvog poluvremena napustili su Ognjen Dobrić i Nemanja Nedović. Postojala je bojazan da bi trener crveno-belih Duško Ivanović na duže vreme mogao da ostane bez tandema srpskih bekova, ali je u međuvremenu stigla sjajna vest za delije.

Magnetna rezonanca je pokazala da se ne radi o težim oštećenjima, pa će njih dvojica biti spremni za utakmicu 29. kola Evrolige, kada će klub sa Malog Kalemegdana gostovati Barseloni.

Nedovića je mučila zadnja loža, Dobrića primicač, ali najvažnije je da povrede nisu ozbiljnije prirode, te da ih čeka ekspresan povratak u takmičarski pogon.

Republika

Foto: Starsport

Oporavili se Nedović i Dobrić

Podsetimo, klub sa Malog Kalemegdana je porazom od Panatinaikosa u Atini svoje šanse za top 8 sveo na minimum, ali ga očekuje bitka do poslednjeg kola za prvo mesto na kraju regularnog dela takmičenja u AdmiralBet ABA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading