ŠTARK ARENA PROKLJUČALA POSLE TROJKE MADARA: Isplivao snimak ŠOK REAKCIJE Duška Ivanovića - evo šta je uradio trener Zvezde kada se LOMIO večiti derbi! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.03.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg crveno-belih kao da je znao šta čeka njegove izabranike u odlučujućoj četvrtini.

ŠTARK ARENA PROKLJUČALA POSLE TROJKE MADARA: Isplivao snimak ŠOK REAKCIJE Duška Ivanovića - evo šta je uradio trener Zvezde kada se LOMIO večiti derbi! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i Duško Ivanović

Košarkaši Partizana nadigrali su Crvenu zvezdu rezultatom 92:81, a prelomni momenat u Štark areni desio se u finišu treće četvrtine, kada je Jam Madar pogodio trojku smanjivši zaostatak svog tima na 66:63.

Pogodak Izraelca izazvao je pravi delirijum među grobarima u našoj najvećoj dvorani, a društvenim mrežama kruži snimak reakcije trenera crveno-belih Duška Ivanovića.

Crnogorski stručnjak kao da je predosetio šta će se desiti u poslednjem kvartalu, a kada je izraelski plejmejker bio precizan sa distance, vidno iznerviran šutnuo je reklame.

Taj detalj možete pogledati u videu.

 

 

Inače, trener crno-belih Željko Obradović na konferenciji za novinare posle derbija apostrofirao je Madara kao jednog od junaka pobede, a mladi organizator igre je izjavio da se osećao "sjajno" jer je upravo on postigao ključne poene.

Večiti derbi će ostati upamćen po skandaloznom ponašanju centra "parnog valjka" Matijasa Lesora, koji je u dva navrata nasrnuo na Filipa Petruševa, a internetom se šire osude na njegov račun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading