PROBLEM ZA ZVEZDU I IVANOVIĆA: Uzdanica crveno-belih PROPUŠTA derbi sa Partizanom?

Autor:

Sport

12.03.2023

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šanse za pobedu će biti manje ukoliko njega ne bude na terenu.

PROBLEM ZA ZVEZDU I IVANOVIĆA: Uzdanica crveno-belih PROPUŠTA derbi sa Partizanom?

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u ponedeljak, 13. marta, ekipi Partizana u meču 21. kola AdmiralBet ABA lige.

Oba tima će u ovaj duel ući nakon poraza u Evroligi. Crno-beli su poraženi na gostovanju Olimpiji iz Milana, dok je Zvezda poražena u Atini od Panatinaikosa, uprkos tome što je vodila sa 16 razlike sredinom treće deonice.

Ipak, to nije bila najgora vest koju su navijači Zvezde saznali te večeri u Grčkoj. Naime, gotovo celo drugo poluvreme je Nemanja Nedović presedeo na klupi, a trener Duško Ivanović je nakon meča dao samo kratak komentar.

– Nedović je imao problem sa povredom…- glasila je izjava crnogorskog stručnjaka.

Foto: Starsport

Trenutak kada je Nemanja Nedović rešio evroligaški derbi

Bek Crvene zvezde se uhvatio u jednom trenutku za zadnju ložu, što je svakako zabrinulo navijače beogradskih crveno-belih, jer bi povreda Nedovića bila najgora moguća stvar u ovom trenutku.

Nikakvih novih informacija o stanju Nemanjine povrede nema, a ukoliko srpski repezentativac, koji je rešio prvi evroligaški derbi ovih ekipa, ne bude mogao da u ponedeljak istrči na parket "Arene", to će biti veliki udarac za aktuelnog šampiona ABA lige.

Podsetimo, obe ekipe trenutno imaju po dva poraza, pa će gotovo izvesno prestojeći večiti derbi odlučiti koja ekipa će sa liderske pozicije dočekati plej-of na Jadranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading