LAZIĆ ZAGRMEO POSLE DERBIJA: Ko ima koliki indeks nije bitno

Autor:

Sport

18.02.2023

00:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni as crveno-belih zadovoljan posle pobede nad večitim rivalom.

LAZIĆ ZAGRMEO POSLE DERBIJA: Ko ima koliki indeks nije bitno

Foto: Starsport

Branko Lazić protiv Partizana

Crvena zvezda je u polufinalu Kupa Radivoja Koraća ostvarila veliku pobedu nad Partizanom, a nakon utakmice je svoje impresije izneo kapiten tima sa Malog Kalemegdana Branko Lazić.

Pre svega želim da čestitam ekipi na pobedi. Iako nismo ušli dobro u meč, uspeli smo da iznesemo sav pritisak i sve što se dešavala u i oko terena. To samo više daje ovoj pobedi. Hvala navijačima bez kojih ovo ne bismo uspeli da iznesemo. Nadam se da će i sutra doći da nas podrže u bitki za novi trofej. Još jednom čestitke ekipi - rekao je elitni defanzivac.

Potom je dobio pitanje od novinara da li je zbog isključenja trenera Duška Ivanovića proradio inat kod njega i njegovih saigrača.

Možda je to pitanje za trenera, možda je to bio deo taktike. Naravno da je imalo efekta, ali sigurno da bismo i bez toga uspeli da napravimo rezultat koji smo večeras - našalio se Zvezdin kapiten.

Republika

Foto: Starsport

Branko Lazić i Duško Ivanović

Dok je Lazić bi ona parketu, crveno-beli su postigli 22 poena više od protivnika.

- Iskreno, što se tiče statistike to je najmanje bitno. U svakoj utakmici je najbitnije da smo odigrali onako kako je trebalo i ostvarili pobedu. Ko je ostvario kakav indeks, to zaista nije bitno - zaključio je Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading