BRUTALNO SAOPŠTENJE CRVENE ZVEZDE: Partizanu objašnjeno zašto se derbi ipak ne odlaže

Autor:

Sport

17.02.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli pogodili pravo u metu.

BRUTALNO SAOPŠTENJE CRVENE ZVEZDE: Partizanu objašnjeno zašto se derbi ipak ne odlaže

Foto: Starsport

Detalj sa 168. Večitog derbija

Velika bura podigla se oko termina odigravanja 169. večitog derbija, s obzirom na to da je prvenstveno bio pomeren sa 1. na 2. mart, a u petak je Crvena zvezda objavila da će se on ipak igrati prvog dana trećeg meseca u godini.

Ubrzo posle toga je usledilo oštro saopštenje Partizana.

Međutim, nije dugo trebalo da crno-belima stigne odgovor iz Ljutice Bogdana.

Saopštenje šampiona Srbije prenosimo u celosti.

- Na osnovu godišnjeg rasporeda kalendara takmičenja FSS, 24. kolo Superlige Srbije je zakazano za 1. mart. Termin redovnog kola prema godišnjem rasporedu i javnim podacima objavljenim od strane Superlige i FSS je 1. mart . Za eventualno pomeranje termina meča je neophodna saglasnost oba tima.

Crvena zvezda nije saglasna sa eventualnom izmenom termina utakmice pre svega zbog činjenice da su karte već puštene u prodaju prema definisanom terminu, da se očekuje veliki broj navijača iz inostranstva koji su već bukirali letove i hotele, kao i da će brojni Zvezdini navijači dan posle derbija biti na utakmici Evrolige u košarci koju Crvena zvezda igra u Minhenu.

U fudbalu je praksa da se utakmice igraju na svaka tri dana, što je ustalom bio slučaj mnogo puta i sa našim klubom. Svako drugo tumačenje je zamena teza i netačno informisanje javnosti - poručili su sa Marakane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
DOKLE bre vise

17.02.2023 17:55

CIGANI VLADAJU vlascu I sportom