ANĐUŠIĆ OTVORIO DUŠU: Sad je potpuno jasno zašto je Partizan izgubio od Zvezde

Autor:

Sport

18.02.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni as "parnog valjka" bio je prilično tužan posle večitog derbija u Nišu.

ANĐUŠIĆ OTVORIO DUŠU: Sad je potpuno jasno zašto je Partizan izgubio od Zvezde

Foto: Starsport

Danilo Anđušić

Košarkaši Partizana su izgubili do Crvene zvezde u drugom polufinalu Kupa Radivoja Koraća, a posle meča je svoje utiske izneo as crno-belih Danilo Anđušić.

- Sami smo sebe pobedili večeras. Otvorili smo utakmicu sjajno, pre svega odbrambeno, zato smo imali veliku prednost u tih 15 minuta. To se kasnije promenilo, dozvolili smo lakih ponea mnogo, pogotovo u trećoj četvrtini. Pravili smo neke faulove, oni su pogađali bacanja i preokrenuli - rekao je reprezentativac Srbije.

Nastavio je u dahu bek crno-belih koji je upisao dva poena.

- Borili smo se, ali nedovoljno izgleda. Sezona je duga. Jedan trofej manje, svima nam je teško, ali moramo da se orkenemo takmičenjima koja su nam ostala i da se vratimo našoj igri koja nas je krasila prethodnih nedelja.

Republika

Foto: Starsport

Danilo Anđušić na večitom derbiju

Partizan je u drugom poluvremenu postigao samo 31 poen.

- Veći problem je bila odbrana, a ne napad. U poslednjih mesec i po dana smo pobeđivali jer smo protivnicima dozvoljavali do 70 do 80 poena po meču, a sad smo primili 83. Čak 49 u drugom polurvemenu - podvukao je Anđušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading