IVANOVIĆ PRED PANATINAIKOS! Hoćemo da se BORIMO za OVO!

Autor:

Sport

10.03.2023

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde od 20 časova igraju u Atini meč 28. kola Evrolige protiv Panatinaikosa.

IVANOVIĆ PRED PANATINAIKOS! Hoćemo da se BORIMO za OVO!

Foto: Starsport

Crveno-beli su u prethodnom kolu deklasirali dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope, ekipu Efesa i stigli do skora 12-15. Izabranici Duška Ivanovića žele da novim trijumfom još više priključe borbi za Top 8.

Nasuprot Zvezdi, Zeleni iz Atine su se odavno oprostili od plej-ofa, jer imaju samo osam pobeda uz čak 19 poraza i trenutno su na 16. mestu.

- Biće teška utakmica, rival je promenio trenera (Dejan Radonjić, prim.aut) i uvek kada se to desi dođe nova energija, igrači žele da se pokažu u mnogo boljem svetlu. Biće novina i mnogo teže da se spremi utakmica. Mi imamo cilj i želju, hoćemo da se borimo da budemo među osam. Najbitnije je da svi igrači daju sve od sebe posebno u odbrani, verujem da je to i njima važnije nego da su se upisali u listu strelaca - rekao je trener Crvene zvezde Duško Ivanović za sajt kluba.

Republika

Foto: Starsport

 

Argentinac Fakundo Kampaco bio je najbolji pojedinac u pobedi nad Efesom, a pred gostovanje Panatinaikosu naglašava da je sada svaki meč "finale".

- Dobro igraju, možda ne pobeđuju puno u ovom trenutku, ali imaju talentovane igrače, dobar tim, igraju jako kod kuće, moramo biti spremni na to. Igraćemo svaku utakmicu kao da je finale - istakao je Kampaco.

U prvom delu sezone, Zvezda je poražena u "Pioniru" od atinskih Zelenih sa 75:77.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading