KAMPACO SE SPREMAN ZA "RAT": Svaka utakmica za nas je FINALE!

Autor:

Sport

09.03.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub sa Malog Kalemegdana sutra od 20 časova igra u OAKA areni protiv Panatinaikosa utakmicu 28. kola Evrolige.

KAMPACO SE SPREMAN ZA "RAT": Svaka utakmica za nas je FINALE!

Foto: Starsport

Starsport

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Atinu gde ih u petak od 20 časova očekuje meč  28.kola Evrolige protiv Panatinaikosa. Svoja očekivanja od susreta, koji će se odigrati samo 48 sati nakon utakmice sa Efesom, izneli su trener crveno-belih Duško Ivanović i plejmejker Fakundo Kampaco.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović i Fakundo Kampaco

- Biće teška utakmica, klub je promenio trenera i uvek kada se to desi dođe nova energija, igrači žele da se pokažu u mnogo boljem svetlu. Biće novina i mnogo teže da se spremi utakmica. Mi imamo cilj i želju, hoćemo da se borimo da budemo među osam. Najbitnije je da svi igrači daju sve od sebe posebno u odbrani, verujem da je to i njima važnije nego da su se upisali u listu strelaca - rekao je o predstojećem meču i učinku ekipe u sredu uveče trener Crvene zvezde.

Fakundo Kampaco odigrao je prvu evroligašku utakmicu od dolaska u Beograd pred navijačima Crvene zvezde i demonstrirao svetsku klasu. 

- Veoma sam srećan zbog pobede nad Efesom, bila nam je izuzetno potrebna. Imali smo dva teška poraza u ABA ligi i Evroligi. Bilo je potrebno da vratimo taj mentalitet i energiju koja nas je krasila. Navijači su nam mnogo pomogli, dali veliku podršku. Odigrali smo pametno svih 40 minuta I to treba da prenesemo u Atinu. Biće teška utakmica. Dobro igraju, možda ne pobeđuju puno u ovom trenutku, ali imaju talentovane igrače, dobar tim, igraju jako kod kuće, moramo biti spremni na to. Igraćemo svaku utakmicu kao da je finale - zaključio je Kampaco.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading