ZVIŽDALI ZVEZDI, PARIRAJU GROBARIMA Navijači iz Litvanije rekorderi

Autor:

Sport

09.03.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice Žalgirisa biće velika podrška košakašima u bici za top-osam Evrolige

ZVIŽDALI ZVEZDI, PARIRAJU GROBARIMA Navijači iz Litvanije rekorderi

Foto: Twitter printscreen/EuroLeague

Poslednji napad Žalgirisa protiv Crvene zvezde

Litvanci neguju košarkašku kulturu što dokazuje novi rekord koji su oborili tamošnji navijači. Uoči večerašnje utakmice Žalgiris - Asvel stigla je vest da je duel 28. kola Evrolige 16. zaredom na kojem je dvorana ispunjena do poslednjeg mesta.

Žalgirio Arena, naime, poslednji put nije rasprodata još u prvom kolu elitnog takmičnja kada je u gostima bio Virtus iz Bolonje, 6. oktobra prošle godine. I to nije sve. Za preostalih šest utakmica ligaškog dela sezone u Evroligi u prodaji nema nijedne ulazanice. Rasprodato!

Zanimljivo je da su navijači litvaskog kluba takmac pristalima Partizana koji ove sezone takođe redovno pune Beogradsku arenu. Grobari su zbog kapaciteta Arene od 19.372 sedišta u vrhu po poseti na mečevima Evrolige - 17.090 prosečno, dok zeleni iz Kaunasa drže drugo mesto sa prosekom od 14.735 gledalaca na mečevima u Žalgirio areni (15.450 sedećih mesta).

Atmosfera u njihovoj dvorani uvek je uzavrela što su na svojoj koži najbolje osetili košarkaši Crvene zvezde, pošto su dočekani zvižducima, uvredama i političkim provokacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading