NE BI ON TO MOGAO: Bogdan otkrio zašto se Željko nije oprobao u NBA

Autor:

Sport

09.03.2023

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema Bogdanoviću, Obradović zbog jedne stvari nikako ne bi mogao da se uklopi u najjaču ligu na svetu.

NE BI ON TO MOGAO: Bogdan otkrio zašto se Željko nije oprobao u NBA

Foto: Starsport

Srpski reprezentativac i košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović izjavio je da je Željko Obradović mnogo uticao na njegovu NBA karijeru.

- Najvažnija stvar sa Željkom je njegova mogućnost da se motiviše, da radi i napreduje dalje, da radi na pripremi svake utakmice i takmiči se za svaku pobedu. Kod njega ne dolaziš samo da bi trenirao i igrao. Ima mnogo, mnogo rada, baš su teški treninzi kod njega. Jako je uticao na moju karijeru U NBA ligi nemaš vremena za toliki rad, već napreduješ iz utakmice u utakmicu, analiziraš ih, u hodu možeš da radiš na svojim kretnjama i šutu. Ipak, nastavio sam da gajim Željkov duh rada u NBA - izjavio je Bogdanović za agenciju EFE.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Dodao je da bi Obradović mogao da bude trener neke ekipe u NBA ligi.

- Zna mnogo košarke. Ali, moram da vam priznam nešto, rekao mi je da ne bi mogao da izdrži tolike pauze zbog tajm-auta, šoua, zabavnog programa. On košarku shvata jako ozbiljno. Možda i previše ozbiljno. Takav je i poštujem ga jako zbog toga. Kada gledam sa strane, ne vidim nijedan razlog zašto ne bi došao. Njegovo shvatanje košarke i sporta je drugačije od onoga kako ljudi gledaju ovde - zaključio je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading