DOK JEDNOM NE SMRKNE...Partizan dobio SJAJNE vesti pred meč sa Efesom!

Autor:

Sport

09.03.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Efesa poraženi su od Crvene zvezde, ali je trener Ergin Ataman dobio dodatne glavobolje zbog povećanog broja povređenih igrača.

DOK JEDNOM NE SMRKNE...Partizan dobio SJAJNE vesti pred meč sa Efesom!

Foto: Starsport

Posle srpskog reprezentativca Vasilija Micića i amerikanca Šejna Larkina, koji su duže van stroja, spisku povređenih igrača priključio se i Rodrig Buboa!

Crvena zvezda je "učinila uslugu" večitom rivalu i savladala Efes koji je Partizanu direktan rival za plasman u Top 8, ali se u tom meču povredio i francuski reprezentativac.

Naime, tandem vodećih igrača evropskog šampiona, Micić-Larkin su propustili i meč sa crveno-belima, dok je branilac titule sada "izgubio" i Bubou.

Reč je o trećem najboljem košarkašu Efesa, posle Srbina i Amerikanca, ali se povrredio na samom kraju utakmice i morao da izađe sa parketa.

Ono što zabrinjava Atamana je da su Rodrigu saigrači pomogli da napusti teren, što govori da ga po svemu sudeći čeka pauza.

 

 

Ne treba se radovati tuđoj nesreći, ali dok jednom ne smrkne... Tako će Partizan, koji se nalazi u strašnoj formi i u minulih osam mečeva izgubio je samo jedan, biti u ulozi velikog favorita protiv Efesa u Istanbulu. Ukoliko se pomenuti trio ne oporavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading