SPREMAN ZA DEBI! Fakundov tango za top osam

Autor: M. S.

Sport

01.03.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli s Kampacom napadaju Bajern u Evroligi.

SPREMAN ZA DEBI! Fakundov tango za top osam

Foto: Starsport

FAKUNDO KAMPACO

Fakundo Kampaco posle 73 dana od dolaska u Zvezdu konačno će zaigrati u Evropi! Iskusni Argentinac, zbog kazne crveno-belih, koja je istekla 1. marta u ponoć, nije mogao ranije da zaigra u elitnom takmičenju. To je sad prošlost i on će sutra (19.00, Sport klub 2) imati priliku da predvodi crveno-bele protiv Bajerna u 26. kolu Evrolige.

Kampaco će uz sunarodnika Luku Vildozu i Nemanju Nedovića biti udarna igla Duška Ivanovića na terenu i zajedničkim snagama pokušaće da izbore plasman u top osam fazu. Naravno, to neće biti nimalo lako pošto klub s Malog Kalemegdana trenutno zauzima 13. poziciju, sa skorom od 11 pobeda i 14 poraza, a do kraja takmičenja ostalo je još devet utakmica.

Međutim, bivši kapiten crveno-belih Igor Rakočević poručio je u razgovoru za Republika.rs da uz Fakunda Kampaca Zvezda ima velike šanse da se plasira u plej-of.

Foto: Starsport

Igor Rakočević

- Veoma me raduje to što Kampaco može da igra. On će mnogo značiti timu, posebno u Evroligi. Videli smo u Kupu Koraća kako zna da donese prevagu ekipi. Njegovim igranjem u Evropi, Zvezdi su se veoma povećane šanse za prolaz dalje. Verujem da crveno-beli ne bi gubili neke mečeve na jednu loptu da je od starta bio u timu. Naravno, ne možemo da očekujemo da Fakundo odmah daje po 40 poena i 20 asistencija na meču, za to će biti potrebno vreme - istakao je Rakočević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading