DOMINACIJA LUČIĆA: Srbin vodio Bajern do trofeja!

Autor:

Sport

19.02.2023

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici trenera Andree Trinkijerija su u u duelu sa Oldenburgom opravdali ulogu favorita i više nego zasluženo osvojili trofej u Kupu, četvrti u istoriji.

DOMINACIJA LUČIĆA: Srbin vodio Bajern do trofeja!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Lučić

Minhenski Bajern je pobednik nemačkog Kupa! Bavarci su u finalu savladali ekipu Oldenburga rezultatom 90:78.

 

 

Izabranici trenera Andree Trinkijerija su u u duelu sa Oldenburgom opravdali ulogu favorita i više nego zasluženo osvojili trofej u Kupu, četvrti u istoriji. Bajern je od prvog momenta susreta postepeno povećavao rezultatsko vođstvo, a sigurnost u igri i dominacija ekipe iz Minhena došla je do izražaja u drugom poluvremenu, naročito u četvrtom periodu.

Vladimir Lučić je uz Korija Voldena i Nik Vajler Baba bio najzapaženiji pojedinac u Bajernu sa 18 poena i 1 asistencijom, čime je pokazao da se potpuno oporavio od povrede zbog koje je dugo pauzirao.

Volden je kao i srpski reprezentativac upisao 18 poena uz 3 skoka i 4 asistencije, a Nik Vajler Bab je proglašen za najkorisnijeg igrača susreta - na svom kontu imao je 14 poena, 1 skok i 3 asistencije.

Na drugoj strani, u timu Oldenburga Di Vejn Rasel je meč završio sa 28 poena, 2 skoka i 5 asistencija, a Trej Dreksel sa 21 poenom i 8 skokova, dok je Alen Pjanić dodao 6 poena i 2 skoka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading