ŠOK U NBA LIGI: Dvostruki MVP PROPUŠTA Ol-star duel zbog POVREDE?

Autor:

Sport

19.02.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi bio veliki udarac na spektakl u Solt Lejk Sitiju.

ŠOK U NBA LIGI: Dvostruki MVP PROPUŠTA Ol-star duel zbog POVREDE?

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić, Janis Adetokumbo i Bobi Portis

Treći dan Ol-star vikenda je po običaju rezervisan za utakmicu najboljih košarkaša NBA lige, koji će jedni protiv drugih odmeriti snage u okršaju dve ekipe.

Kao što je propisano pravilima od pre nekoliko sezona, više ne igraju igrači sa Zapadne protiv košarkaša sa Istočne konferencije, već se svi zajedno mešaju, a zatim kapiteni biraju svoje pulene.

Ove sezone su za kapitene izabrani Lebron Džejms i Janis Adetokumbo, ali postoji šansa da ni jednog ni drugog nećemo videti večeras na parketu u Solt Lejk Sitiju.

Do spektakularne Ol-star utakmice u Solt Lejk Sitiju je ostalo svega nekoliko sati, a i dalje se ne zna da li će kapiteni timova Janis Adetokumbo i Lebron Džejms izaći na teren.

Janis, dvostruki MVP lige, povredio je zglob desne ruke u četvrtak, u poslednjem nastupu Milvoki Baksa pred Ol-star vikend, pa je u subotu propustio takmičenje u veštinama u kojem je trebalo da nastup s braćom Tanasisom i Aleksom.

Sa druge strane, Lebron je propustio tri utakmice u nizu, da bi protiv Nju Orleansa na terenu proveo samo 29 minuta, pa je i njegov nastup zbog povreda stopala pod znakom pitanja.

Sigurno je da bi izostanak jednog od ove dvojice igrača bio veliki udarac za spektakl, pa će NBA liga pokušati sve kako bi se dvojica kapitena makar pojavila na terenu i odigrala nekoliko minuta.

Startne petorke timova su izabrane, a kapiteni je trebalo da izaberu rezerve pola sata pre početka duel, koji se igra od 2 časa posle ponoći po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading