ON JE MVP: "Sa druge je planete - da li ste videli šta on radi?"

Autor:

Sport

19.02.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne reči na račun srpskog košarkaša.

ON JE MVP: "Sa druge je planete - da li ste videli šta on radi?"

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Luka Dončić

Trenutno je u NBA ligi nedelja pauze zbog održavanja Ol-star vikenda, koji je ove godine organizovan u Solt Lejk Sitiju.

Ovo je prilika za sve zvezde u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu da se malo odmore, opuste i druže, ali čim su svi na istom mestu, automatski počinju priče o tome ko zaslužuje MVP nagradu.

Na to pitanje dilemu oko odgovora nije imao Donovan Mičel, bek Klivlenda.

- Naravno da bih voleo da osvojim tu nagradu, zasigurno. Ali, ne mogu da lažem, ne znam da li ste gledali šta Jokić radi, to je je**no neverovatno! Ne znam koliko je ljudi osvojilo MVP priznanje tri puta zaredom. Verujem da sam i ja u toj raspravi, ali on je trenutno sa druge planete. I to radi dugo. Videli ste Lebrona pre nekoliko godina, Janisa. Kao da nama dosadi uspeh. Hoćemo to da promenimo. Ponekad sve jednostavno ostaje isto i mislim da je on čovek u kog treba gledati. Džejson Tejtum igra fenomenalnu sezonu, Luka Dončić, Janis Adetokumbo, Džoel Embid - rekao je Mičel.

Foto: Starsport/Xinhua News Agency

Donovan Mičel u dresu reprezentacije SAD-a

Do kraja sezone je ostalo još malo više od 20 utakmica, a trenutno je po svim kladionicama i bukmejkerima Nikola Jokić ubedljivi favorit da treći put u nizu osvoji ovu nagradu. U prilog mu ide i to što je Denver trenutno prvi u Zapadnoj konferenciji, sa skorom od 41 pobede i 18 poraza.

Podsetimo, večeras je na programu Ol-star utakmica, koja počinje u 01:30, a na terenu će se u startnoj postavi naći i Nikola Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading