BEZVOLJNO I AMATERSKI! Grbović posle KRAHA Partizana: Kako je Obradović PROKOCKAO pobedu u večitom derbiju?

Autor:

Sport

18.02.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda "parnog valjka" ukazao je na glavne uzroke poraza crno-belih.

BEZVOLJNO I AMATERSKI! Grbović posle KRAHA Partizana: Kako je Obradović PROKOCKAO pobedu u večitom derbiju?

Foto: Starsport/Twitter/KK Partizan

Košarkaši Partizana neslavno su završili svoju misiju na Kupu Radivoja Koraća, pošto su u polufinalu poraženi od Crvene zvezde sa 83:75.

Ovo je i novi neuspeh Željka Obradovića na klupi crno-belih, pošto od kada je došao u klub, na početku prošle sezone, i dalje nije uspeo da osvoji neki trofej. 

Ipak, legenda crno-belih Goran Grbović smatra da Obradoviću trofeji i nisu glavni cilj.

- On želi da izvede Partizan na pravi put, to mu je glavni cilj. Trofeji će doći kad se kockice slegnu, za to ne treba da brinemo. Žoc gleda mnogo unapred. Posebno što verujem da će večiti rivali najverovatnije dobiti A licencu Evrolige, ali za to je potrebno vreme. Sada vidimo da su Zvezda i Partizan  mnogo ispred ostalih i u AdmiralBet ABA lige, ali i KLS - istakao je Grbović u razgovoru za naš portal.

Foto: Starsport

Nemanja Nedović je sinoć bio nerešiva enigma za Partizan

Razlog za novi poraz Grbović vidi u manjku želje i zalaganja igrača Partizana.

- Zvezda je više želela pobedu. Videlo se tokom cele utakmice. Ja i dalje ne mogu da shvatim da je Obradović dopustio da izgubi meč na kom su vodili 18 razlike i gde je Duško Ivanović bio isključen. Mada kako su igrali bez želje i koncepcije, onda je sve moguće. S druge strane, Zvezda je pokazala veliku odlučnost, to se videlo kako su izašli na teren. Kvalitet Kampaca, Vildoze i Petruševa, je stvarno vrhusnki, nasprem njih mi smo izgledali kao amateri. Nismo radili osnovne stvari, ako su mislili da će se Zvezda sama od sebe predati, tu su se prevarili - zaključio je Grbović.

Podsetimo, Crvena zvezda se u finalu sastaje sa ekipom Mege, a taj duel je na programu večeras u niškom Čairu, sa početkom u 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading