NEĆE IGRATI ZA HRVATSKU! Muk u Zagrebu zbog jednog od najboljih - ODJAVIO reprezentaciju i Acu Tricu!

Autor:

Sport

18.02.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Hrvatske i sjajni košarkaš "u klinču"!

NEĆE IGRATI ZA HRVATSKU! Muk u Zagrebu zbog jednog od najboljih - ODJAVIO reprezentaciju i Acu Tricu!

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativci Hrvatske

Veliki skandal potresa reprezentaciju Hrvatske, a režirao ga je selektor našim komšija Aleksandar Petrović. Naime, popularni Aca Trica odlučio je da na spisak nacionalnog tima za predstojeće mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ne uvrsti Luku Božića, trenutno najkorisnijeg igrača AdmiralBet ABA lige, pod izgovorom da mu se "ne uklapa u koncepciju".

Nakon ogromnog pritiska hrvatske javnosti Petrović se predomislio, ali je onda as Zadra, vidno uvređen, odlučio da odbije poziv.

Selektor me je zvao deset dana pre nego je popis izašao i pitao me da li bih igrao, jesam li spreman, na što sam ja rekao da jesam i da mi je žao sto sam bio povređen prethodni put i da nisam mogao pomoći ekipi na što je on rekao 'u redu'. Nakon toga izađe popis bez mene na njemu, da se ja ne uklapam u sistem ili ne znam što već - izjavio je Božić za "Sportski KOD", a potom je dodao:

Ne znam zašto me uopšte zvao na telefon. Nakon pritiska javnosti, naknadno me dodao i jedini logičan potez je da se ne odazovem jer šta ću ja tamo ako selektor izjavi da se ne uklapam u sistem - podvukao je 27-godišnji košarkaš.

Podsetimo da Božić igra "brutalnu" sezonu na obali Jadrana, a na 18 utakmica regionalnog takmičenja prosečno beleži 22,7 poena, 9,8 skokova i nešto više od šest asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading