KAKVA M**A, KAKVO SRCE! Bivši fudbaler Zvezde u TRANSU posle pobede u Večitom derbiju - Tviter se USIJAO zbog objave Afrikanca!

Autor:

Sport

18.02.2023

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji štoper kluba sa stadiona "Rajko Mitić" naročito impresioniran partijom Argentinca Fakunda Kampaca, ali i celim timom crveno-belih.

KAKVA M**A, KAKVO SRCE! Bivši fudbaler Zvezde u TRANSU posle pobede u Večitom derbiju - Tviter se USIJAO zbog objave Afrikanca!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i saigrači slave pobedu nad Partizanom u "Čairu"

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u niškom "Čairu" Partizan sa 83:75 posle preokreta, čime su se plasirali u finale Kupa Radivoja Koraća, a trijumf u večitom derbiju klubu sa Malog Kalemegdana čestitao je bivši član fudbalske sekcije crveno-belih Mamadu Mbođ.

Iako nije ostavio dubok trag u Ljutice Bogdana, senegalski defanzivac je jako zavoleo Zvezdu, o čemu svedoči i njegova objava na društvenim mrežama koja je privukla veliku pažnju.

Meni suze od sreće idu, u zadnjih 15 godina mi nismo imali bolji tim, -20, nema problema. Kakva m**a, kakvo srce!!! Volim te Zvezdo i bravo momci. Tango! P S - kakav je igrač Kampaco valjda je svima jasno, kakav vođa na parketu, dirigovao preokretom - naveo je Afrikanac.

 

 

Podsetimo da je popularni Faku polufinale okončao sa 12 poena i sedam asistencija i bio je pravi dirigent slavlja izabranika trenera Duška Ivanovića, koji je isključen tokom prvog poluvremena zbog žustrog protesta kod arbitara.

Zvezda će se za osvajanje nove "Žućkove levice" boriti sa Megom, a početak duela zakazan je za 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading