SPEKTAKL U SOLT LEJK SITIJU: NBA Ol-star vikend počeo trijumfom tima Gasol, MVP priznanje u rukama Alvarada! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.02.2023

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ol-star vikend otvoren utakmicama zvezda u usponu, Gasolovi puleni slavili dve pobede na krilima Hosea Alvarada.

SPEKTAKL U SOLT LEJK SITIJU: NBA Ol-star vikend počeo trijumfom tima Gasol, MVP priznanje u rukama Alvarada! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

MVP Hose Alvarado

NBA Ol-star vikend, koji se posle tri decenije održava u Solt Lejk Sitiju, otvoren je sa tri susreta, a trijumf je odneo Tim Gasol, koji je u finalu nadigrao sastav Žoakima Noe rezultatom 25:20. MVP priznanje poneo je as Nju Orleansa Hose Alvarado, strelac trojke koja je "zatvorila" finalni duel, kada je na semaforu stajalo 22:20.

 

 

Gasolov sastav najpre je bio ubedljiv u polufinalu protiv Tima Deron Vilijams (40:25), a prednjačio je upravo Alvarado sa 13 postignutih poena.

Kada je reč o drugom polufinalu Tim Žoakim slavio je protiv Tima Džejson sa 40:32. Junak plasmana u finale bio je Kventin Grajms sa pet pogodaka iz šest pokušaja iz igre i 2/3 za tri poena. 

U noći između subote i nedelje na programu će biti Skill challange, takmičenje u brzom šutiranju trojki, odnosno nadmetanje u zakucavanjima, dok će dan kasnije, u noći između nedelje i ponedeljka fokus biti na centralnom događaju - Ol-Star utakmici između Tima Lebron i Tima Janis. 

Podsetimo da će u ekipi "kralja" kao starter nastupiti srpski centar Nikola Jokić, zajedno sa Slovencem Lukom Dončićem, a najveći rival biće mu Džoel Embid, koji će u startnoj postavi zameniti povređenog Kevina Durenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading