PEŠIĆ OSTAJE BEZ BISERA? Ide na OL-STAR, dominira u Americi, ali NEĆE da igra za Srbiju!

Autor:

Sport

17.02.2023

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojom izjavom jasno je stavio do znanja šta su mu planovi i ambicije.

PEŠIĆ OSTAJE BEZ BISERA? Ide na OL-STAR, dominira u Americi, ali NEĆE da igra za Srbiju!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Ol-star vikend u NBA ligi je pred nama, a Srbija će na meču svih zvezda imati jednog predstavnika - dvostrukog uzastopnog MVP-ja, Nikolu Jokića.

Ipak, iz Sjedinjenih Američkih Država stigla je još jedna sjajna vest. Sin legendarnog Predraga Stojakovića, Andrej, krenuo je očevim, ali i Jokićevim stopama, pa će se naći na Ol-star meču srednjoškolskih ekipa.

I pored toga što su ovo lepe vesti, njegova izjava je nešto što ne može da raduje sve u Srbiji.

Uzbuđen sam što ću biti tamo da predstavljam Sakramento i Grčku. Super sam uzbuđen - istakao je Stojaković i jasno stavio do znanja da su male šanse da će igrati za Srbiju.

 

 

Ovo naravno ne znači da je on i definitivno prelomio, ali može da zabrine nadležne u Košarkaškom savezu Srbije kao i selektora Svetislava Pešića koji bi mogao da ostane bez bisera. Andrej Stojaković biće tek treći srednjoškolac iz Sakramenta koji će zaigrati na Mekdonalds Ol-star utakmici.

Stojaković je kao junior u proseku beležio oko 25 poena i devet skokova po meču, pa je trenutno rangiran na 16 mestu najtalentovanijh momaka iz njegove generacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milan

17.02.2023 19:18

Kod nas jaka konkurencija, pa bira Grcku.Sto je sigurno, sigurno