HLADAN TUŠ: Real ODVODI Kampaca iz Zvezde?

Autor:

Sport

09.02.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac bi ponovo mogao da zaigra u dresu kraljevskog kluba.

HLADAN TUŠ: Real ODVODI Kampaca iz Zvezde?

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Fakundo Kampaco mogao bi da iz Crvene zvezde pređe u Real Madrid, prenose španski mediji.

Fantastični Argentinac još uvek nije debitovao u dresu crveno-belih u Evroligi zbog zabrane koju ima srpski i regionalni šampion.

Španska "Marka" prenela je da Madriđani ne odustaju od Kampaca.


 - Argentinac koji još uvek nije debitovao u Evroligi, zbog suspenzije sprskog tima, nikada nije nestao sa Realovog radara, iako su pregovori prošlog leta zapeli. Pre ili kasnije, razgovori između dve strane će se nastaviti. „Blankosima“ nedostaje provklasni plejmejker, a on klubu i dalje duguje 2.600.00 evra od izlazne klauzule vredne 6.000.000. Povratak njegovoj nekadašnjoj kući je uvek opcija koja je mnogo bliža nego što možda mislite - piše španska "Marka". 
Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Kampaco ima ugovor sa Zvezdom na dve godine, ali i izlaznu klauzulu od "samo" 50.000 evra, što predstavlja sitniš za Real Madrid.

Ipak, nešto drugo kvari sreću španskom velikanu.

 - Problem za Real je što sada nemaju nikakva prava preče kupovine oko njega. Pre su mogli da izjednače bilo čiju ponudu i dovedu ga, a sada će morati da se bore na tržištu sa bilo kojim timom u Evropi za njega, a kao Lorenco Braun i on može da dobije bolje pobnude. Sve navodi na to da se ova sapunica nastavlja.

Real sprema tržište za leto, pošto neće moći da računaju ozbiljnije naredne sezone na Serhija Rodrigesa i Najdžela Vilijamsa Gosa. 

Od Kampaca sigurno neće odustati, koji ove sezone u ABA ligi beleži u proseku 13,9 poena uz 3,3 skoka i 6,6 asistencija po meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading