PROBLEM ZA CRVENU ZVEZDU: Makabi dobio VELIKO pojačanje pred meč u Evroligi!

Autor:

Sport

09.02.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelci su saznali sjajne vesti pred večerašnji duel sa crveno-belima.

PROBLEM ZA CRVENU ZVEZDU: Makabi dobio VELIKO pojačanje pred meč u Evroligi!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Španski košarkaš Lorenco Braun potpisao je novi ugovor sa Makabijem, na dan kada će ekipa iz Tel Aviva odmeriti snage sa Crvenom zvezdom u okviru 24. kola Evrolige.

Plejmejker je potpisao ugovor do 2026. godine, a isti ga obavezuje da najbolju ekipu Izraela ne sme da napušta u naredne dve godine.

Prema stavkama iz novog ugovora, naturalizovani Španac će godišnje zarađivati 1.500.000 evra po sezoni, pa će svakako biti jedan od najplaćenijih igrača u evropskoj košarci.

Braun je ove godine jedan od najboljih igrača u elitnom evropskom takmičenju, ima u proseku preko 16 poena po utakmici, uz šest asistencija i nešto više od tri skoka, pa je jasno da uprava tima iz Tel Aviva nije imala dilemu da li će produžiti ugovor sa sjajnim Braunom.

Makabi ima plan da sačuva kostur ekipe i za narednu sezonu, već su uspeli u tome da ostane Braun, pre nekoliko dana je potpisao i Sorkin, a sada je pred upravom novi zadatak. a to je da u Tel Avivu zadrže i Vejna Boldvina.

Podsetimo, košarkaši Makabija večeras dočekuju Crvenu zvezdu u svojoj hali, a početak meča je zakazan za 20 časova i pet minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading