ZVEZDI OLAKŠAN PUT DO POBEDE? Najbolji igrač Makabija POVREĐEN (FOTO)

Autor:

Sport

08.02.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove sezone je u elitnom takmičenju odigrao 20 utakmica, a prosečno je imao učinak od 16,6 poena, 3,2 skoka i šest asistencija.

ZVEZDI OLAKŠAN PUT DO POBEDE? Najbolji igrač Makabija POVREĐEN (FOTO)

Foto: Starsport

Makabi i Crvena zvezda sastaju se u četvrtak od 20:05 u Tel Avivu u 24. kolu Evrolige. Crveno-beli se nalaze u seriji od četiri poraza u ovom takmičenju i pobeda je preko potrebna.

Možda je prava prilika za prekid loše serije upravo u Izraelu. Kako javljaju tamošnji mediji, Makabi ima problema sa povređenim igračima. Sigurno je da protiv Zvezde neće igrati najbolji pojedinac "ponosa Izraela" Lorenco Braun.

 

 

Nekadašnji košarkaš crveno-belih se vratio treninzima, ali nije u potpunosti spreman. On je poslednji evroligaški meč odigrao 19. januara protiv Albe. Ove sezone je u elitnom  takmičenju odigrao 20 utakmica, a prosečno je imao učinak od 16,6 poena, 3,2 skoka i šest asistencija.

Republika

Foto: FIBA

Lorenco Braun u dresu reprezentacije Španije

Neizvesno je igranje Džerela Martina, koji je takođe povređen. Na dan utakmice će biti jasno da li trener Oded Kataš može da računa na njega. Martin je ove sezone u Evroligi imao prosek od 7,4 poena i 3,7 skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading