DALAS PRAVI DRIM TIM: Dončić posle Irvinga dobija još jednog SUPERSTARA (VIDEO)

Autor:

Sport

08.02.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pominje se da su pred odlaskom Kristijan Vud i Tim Hardavej Džunior.

DALAS PRAVI DRIM TIM: Dončić posle Irvinga dobija još jednog SUPERSTARA (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Mark Kjuban i sportski sektor Dalasa sve karte na dovođenje Kajrija Irvinga što bi mogao da bude izuzetno dobar posao ili veliki promašaj, ali tu izgleda nije kraj delovanju franšize iz Teksasa na tržištu. Naime, Mavsi su zainteresovani za centra Finiksa Deandre Ejtona.

Nije još poznato kako bi eventualni trejd sa Finiksom mogao da izgleda, ali se pominje da bi su pred odlaskom iz Dalasa Kristijan Vud i Tim Hardavej Džunior.

Ejton sa Sansima nije na dobrim talasnim dužinama od maja prošle godine zbog toga što dve strane nisu mogle da se dogovore oko njegove uloge u timu. Delovalo je na prvi pogled da će otići na leto kao slobodan igrač, ali je klub iz Arizone izjednačio maksimalnu ponudu Indijane za četvorogodišnji ugovor vredan 133.000.000 dolara, posle čega je nekadašnji prvi pik ostao u Finiksu.

Ejton igra najbolju sezonu karijere sa prosekom od 18,4 poena, 10,3 skoka i 2,1 asistencijom u 47 utakmica. Bio je jedan od lidera ekipe u odsustvu Krisa Pola i Devina Bukera zbog povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading