NIŠTA OD ARENE: Partizan se SELI u Pionir!

Autor:

Sport

25.01.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivana vest za navijače crno-belih.

NIŠTA OD ARENE: Partizan se SELI u Pionir!

Foto: Starsport

Iako ove sezone svoje mečeve kao domaćini igraju u beogradskoj Areni, u narednih mesec dana će se situacija malo promeniti.

Naime, usled popunjenosti "Štark" arene, Partizan će svoja naredna dva susreta u ABA ligi, u kojima će biti domaćin, odigrati u hali "Aleksandar Nikolić".

U pitanju su utakmice protiv Mornara, koja je na programu 29. januara, dok će 12. februara crno-beli ugostiti ekipu Borca.

Foto: Starsport

Partizan u narednom meču gostuje Crvenoj zvezdi

Zanimljivo, Partizan će 29.1. dočekati Mornar u dvorani "Aleksandar Nikolić", a samo dva dana kasnije odigraće meč Evrolige protiv ASVEL-a u "Štark" areni.

- Za ove mečeve neće biti prodaje pojedinačnih ulaznica, već će za njih važiti samo sezonske karte. Mesta u hali "Aleksanar Nikolić" koja će biti namenjena vlasnicima sezonskih ulaznica su prikazana na mapi. Mesta u parterima, namenjena su predstavnicima medija, sponzorima i clanovima omladinske škole KK Partizan Mozzart Bet - navode iz Humske.

Podsetimo, Partizan se trenutno u Evroligi nalazi na 12. mestu, sa skorom od devet pobeda i 11 poraza, dok se na Jadranu izabranici Željka Obradovića nalaze na prvom mestu, sa skorom od 14 pobeda i dva poraza, ali uz jedan odigran meč više od najvećeg rivala Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading