KATASTROFA ZA PARTIZAN: Crno-beli saznali UŽASNU vest pred nastavak Evrolige!

Autor:

Sport

20.01.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako nije dobro za izabranike Željka Obradovića.

KATASTROFA ZA PARTIZAN: Crno-beli saznali UŽASNU vest pred nastavak Evrolige!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su doživeli težak poraz sinoć u Valensiji, pošto su izgubili od španske ekipe rezultatom 89:81, čime su sebi dodatno otežali put do Top 8 faze Evrolige.

Crno-beli su gubili gotovo čitav meč, prišli su u trećoj, a zatim i u četvrtoj četvrtini na jedan posed zaostatka, ali više od toga nisu mogli, pa je Valensija stigla do jako bitne pobede, druge nad Partizanom u ovoj sezoni.

Put do druge faze eltinog košarkaškog takmičenja za crno-bele je sada još teži. Naime, Partizan trenutno kasni dve pobede za ekipom koja je na osmom mestu u Evroligi, a ta razlika do večeras može da bude još veća.

Foto: Starsport

Partizan ima skor 9-11 u Evroligi

Ono što Partizanu nikako ne ide u prilog jeste skor crno-bellih u gostima, koji je poražavajući za navijače ovog kluba. Naime, u 14 sezona u elitnom rangu taKmičenja u Evropi, Partizan je uspeo da ubeleži samo 22 pobede, uz čak 95 poraza, što predstavlja malo manje od 19% uspešnosti.

Kada se trenutna sitaucija uzme u obzir, jasno je da će Partizanu za mesto među najboljih osam trebati i pobede u gostima, uz gotovo stoprocentan učinak kod kuće, a ova statistika svakako ne raduje navijače ekipe koju sa klupe predvodi Željko Obradović.

Ove godine, Partizan je odigrao deset utakmica u gostima, a uspeli su da upišu samo dve pobede, protiv Panatinaikosa i Fenerbahčea. Priliku da poprave taj skor imaće već za sedam dana, kada će u Beogradu gostovati ekipi Crvene zvezde, u drugom okršaju ovih ekipa u Evroligi. Prvi je pripao Zvezdi, rezultatom 76:73.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Boki

21.01.2023 01:10

Koja je UŽASNA VEST!!?

Npero

22.01.2023 10:06

Bas me zaboli levo jaje za franjevce cekami ih za popravak kos razlike 27

Gole

22.01.2023 19:41

@Npero - Boli tebe i peče nešto jače...a to je da niko ne može da vam zabrani kako da se zovete.

Александар

23.01.2023 11:42

Зашто не упоредисте Звездине утакмице у гостима у Евролиги. Звезда је одиграла 118 утакмица и остварила чак 33 победе и 85 пораза, што представља 28% успешности.