PODGORIČANI PRETE PARTIZANU: Crno-beli moraju da nas ubede da su bolji!

Autor:

Sport

21.01.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez respekta na Parni valjak.

PODGORIČANI PRETE PARTIZANU: Crno-beli moraju da nas ubede da su bolji!

Foto: Starsport

Košarkaši SC Derbija u sjajnom raspoloženju čekaju duel sa Partizanom u 16. kolu ABA lige. Utakmica je na programu 22. januara sa početkom u 19 časova i 30 minuta, a prednost domaćeg parketa imaće popularni “studenti” iz Podgorice.

 

 

- Dočekujemo evroligašku ekipu Partizana motivisani nakon dobrih utakmica sa Cibonom, Zadrom i Igokeom. Forma nam je u usponu, uživaćemo u meču koji sledi, motivisani smo i nema nikakve dileme da ćemo pružiti maksimum na parketu. Partizan je favorit, ali daćemo sve od sebe da budemo konkurentni, daćemo sve od sebe da budemo ravnopravan rival - naglasio je reprezentativac Crne Gore u sastavu SC Derbija, Andrija Slavković, pa nastavio:

- Nadam se da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta, da će ljubitelji košarke uživati u dobrom meču. Ljudski i sportski je nadati se da možemo do iznenađenja. U svakom slučaju, insistiraćemo na tome da nas Partizan na parketu ubedi da je bolji.

SC Derbi je ostvario tri pobede u nizu. Podgoričani su savladali Igokeu, Zadar i Cibonu, imaju skor 7-8, Partzan je na prvoj poziciji sa učinkom 13-2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading