POTVRĐEN POTPIS AMERIKANCA! As Sparsa STIŽE u Štark arenu - kako će ga dočekati grobari?

Autor:

Sport

21.01.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla i zvanična potvrda.

POTVRĐEN POTPIS AMERIKANCA! As Sparsa STIŽE u Štark arenu - kako će ga dočekati grobari?

Foto: Starsport

Krcata Štark arena

KK Mornar doveo je pojačanje u liku Amerikanca Džordana Aleksandera Goldvajera, koji će debitovati u dresu Barana 29. januara u Štark areni protiv Partizana.

Obalu Jadrana napustio je Deron Rasel, koji karijeru nastavlja u Galatasaraju, a novu akviziciju klub iz dvorane "Topolica" potvrdio je saopštenjem za javnost.

Dvadesetrogodišnji Amerikanac je jesenas imao ugovor sa ekipom Ostin Spars u NBA G ligi a prethodno je u NCAA ligi igrao za Oklahoma Sooners i Duke Blue Devils. U sezoni 2020/2021 prešao je nakon 11 odigranih utakmica u ekipi Duke Blue Devils, u kojoj je imao najbolji prosek od 5,4 poena i 4 asistencije po utakmici, u sastav Oklahoma Sooners u kojem je imao prosek 10,4 poena, 3,4 asistencije i 1,6 ukradenih lopti po meču - navedeno je na sajtu Mornara.

 

 

Podsetimo, crnogorski predstavnik trenutno zauzima tek 11. mesto na tabeli AdmiralBet ABA lige sa učinkom 5-10.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jovan

21.01.2023 21:53

Kome kako se digne tako DOVODI pojacanja. Da je Zvezda gostovala Olimpiji tada bi IZGUBILA. Zato takmicenje nije realno. Svaki TRECI DAN se neko pojacava. Nisu rezultati realni.