IZNENADNA SMRT PROFESORA JOCE "UBICE": Nedavno suspendovan, a pretili mu i grobom u jednoj pesmi!

Autor:

Vesti

21.01.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Knežević započeo je profesionalnu karijeru 1986. godine u Šestoj beogradskoj gimnaziji, a ostaće upamćen kao višestruko nagrađivani nastavnik i profesor koji je uvek u prvi plan isticao znanje, objavio Forum beogradskih gimnazija.

IZNENADNA SMRT PROFESORA JOCE "UBICE": Nedavno suspendovan, a pretili mu i grobom u jednoj pesmi!

Foto: printscreen RTS

Jovan Knežević

Forum beogradskih gimnazija saopštio je da je jutros iznenada preminuo Jovan Knežević (zvani Joca Ubica), profesor matematike u Šestoj beogradskoj gimnaziji.

- Sa dubokom tugom obaveštavamo javnost da je profesor matematike Šeste beogradske gimnazije i član Glavnog odbora Foruma beogradskih gimnazija iznenada preminuo u subotu 21. januara 2023. godine.

Jovan Knežević započeo je profesionalnu karijeru 1986. godine u Šestoj beogradskoj gimnaziji, a ostaće upamćen kao višestruko nagrađivani nastavnik i profesor koji je uvek u prvi plan isticao znanje, zbog čega je često bio izložen različitim vidovima pritisaka koji su dolazili od roditelja, direktora i inspekcija. Uprkos svemu, profesor Knežević nikada nije odustao od svojih prinipa.

Odlazak profesora Kneževića predstavlja ogroman gubitak za njegovu porodicu, kolege i učenike. Forum beogradskih gimnazija pamtiće ga kao posvećenog pedagoga i velikog borca za prava nastavnika - navodi se u saopštenju.

SUSPENZIJA

Podsetimo, profesor matematike Šeste beogradske gimnazije Jovan Knežević suspendavan je s posla i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak zbog sumnje da je izvršio povredu zabrane nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja. Sve se to dogodilo nakon što je 27 roditelja potpisalo peticiju o promeni profesora jer su deca, kako su rekli "psihički maltretirana, jer im se navodno obraćao rečima "da su glupi" i gde su naveli niz razloga, od ocenjivanja do uvreda.

Nakon suspenzije, učenici Šeste beogradske gimnazije pisali su izjave o tome šta se događalo na času. Veliki broj profesora stao je u odbranu profesora Kneževića, jer kako kažu ima odličnu radnu biografiju i u pitanju je vrsni matematičar, dok s druge strane, na društvenim mrežama i u komentarima ima onih koji kažu da ne sumnjaju u profesorovu stručnost, ali da taj metod nije prihvatljiv i da je takvo ponašanje zabranjeno.

JEZIVA PESMA

Nakon suspenzije profesora matematike Šeste beogradske gimnazije Jovana Kneževića, na Jutjubu se pojavila pesma koja obiluje psovkama, uvredama, ali i pretnjama na njegov račun.

Pesma je odmah uklonjena, a slučaj je bio prijavljen policiji.

Gomila pogrdnih, uvredljivi reči pojavljuje se u pesmi "mnogo se ku*čio ćelavi retard", "stavljam ti tačku na karijeru, mrtvaku", "došao kraj pa sve mu sad smeta", "penziju čekaj, uskoro grob a onda te nema", "zoveš na proteste ljude, ma neće ti doći tu niko, jedino doći ću ja"... i tako redom, da bi se među sramnih stihovima pomenula i ćerka i žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Slobodan 75

22.01.2023 12:38

Strašno!decu smo zaštitili kao bele medvede!niko ništa ne sme da kaže a kamoli pogleda