CRVENO-BELA MAŠINERIJA: Olimpijakos PREGAZIO Real, Asvel poslao Olimpiju na ZAČELJE!

Autor:

Sport

20.01.2023

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras su odigrana još dva meča u Evroligi.

CRVENO-BELA MAŠINERIJA: Olimpijakos PREGAZIO Real, Asvel poslao Olimpiju na ZAČELJE!

Foto: Starsport

Saša Vezenkov

Košarkaši Olimpijakosa savladali su u Atini ekipu Reala sa 73:60 u jednom od derbija 20. runde u Evroligi.

Crveno-beli iz Pireja su pregazili goste, koji su do danas bili usamljeni na čelu tabele, pa su ponovo četiri ekipe izjednačene na vrhu elitnog košarkaškog takmičenja u Evropi.

Olimpijakos je do pobede predvodio Volkap koji je ubacio 18 poena, a najbolje su ga pratili Vezenkov sa 15, odnosno Kostas Slukas sa 11 postignutih poena. Na drugoj strani je Musa ubacio 12, a isti učinak je imao i Tavares.

Do pobede je stigao i Asvel, koji je slavio protiv Olimpije u Milanu sa 79:73, čime je dodatno produbio ponor italijanske ekipe, koja se sada nalazi na samom začelju, zajedno sa berlinskom Albom.

Francuze je do pobede predvodio Metjuz sa 17 poena, dok je Nando de Kolo dodao 11. Sa druge strane je sjajnu partio pružio Brendon Dejvis sa 26 poena i osam skokova, ali to nije bilo dovoljno da Milanezi izbegnu poraz.

Ranije tokom dana odigrana su još dva meča, a pobede su odnele ekipe Bajerna, koja je u Istanbulu savladala Efes, odnosno Žalgirisa, koji je posle velikog preokreta savladao Crvenu zvezdu.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading