ŠOK ZA CRVENO-BELE POSLE VELIKE POBEDE: Plejmejker završio u BOLNICI!

Autor:

Sport

13.01.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće po dobrom pamtiti pobedu u 19. kolu Evrolige.

ŠOK ZA CRVENO-BELE POSLE VELIKE POBEDE: Plejmejker završio u BOLNICI!

Foto: Starsport

Luka Vildoza protiv Olimpijakosa

Košarkaši Olimpijakosa su savladali ekipu Virtusa iz Bolonje sa 85:83 u meču 19. kola Evrolige, nakon što su preživeli dva šuta italijanskog tima za produžetak.

Ipak, jedan član Olimpijakosa neće po dobrome pamtiti ovo gostovanje, a u pitanju je omaleni plejmejker Ajzea Kenan, koji ima problem sa kamenom u bubregu, pa je završio u bolnici.

Kenan je bio u sastavu Olimpijakosa za oba susreta u duplom kolu, u porazu od Monaka, ali i u pobedi protiv Virtusa, ali će sada morati da pauzira. I dalje nije poznato koliko dugo Jorgas Barcokas neće moći da računa na odličnog šutera.

Ove sezone, Kenan u proseku beleži pet i po poena, uz nešto malo manje od jednog skoka i asistencije po utakmici, pa se čini da nije u potpunosti opravdao visoka očekivanja, koja su postojala na leto, kada je Amerikanac pojačao Olimpijakos iz ekipe Uniksa.

Olimpijakos sledeći meč u elitnom takmičenju igra 20. januara protiv Real Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading