DRŽAVA IZDVAJA VELIKI NOVAC ZA VEČITE! Vučić: Zvezda korektna za porez!

Autor:

Sport

16.01.2023

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obelodanio sve.

DRŽAVA IZDVAJA VELIKI NOVAC ZA VEČITE! Vučić: Zvezda korektna za porez!

Foto: FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr

Predsednik Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji "Ćirilica" na "TV Hepi" kod urednika ove televizije Milomira Marića.

Tom prilikom je Vučić poručio da je država toliko jaka, da može da finansira najveći deo budžeta košarkaških klubova Crvene zvezde i Partizana i pri tom otkrio da samo 3 ili 4 ekipe u Evropi dobija više državnog novca od večitih iz Beograda.

- Mi smo sebe doveli u situaciju da toliko veliki novac izdvajamo za KK Crvena zvezda i KK Partizan, da smo došli u situaciju da tri ili četiri košarkaška tima u Evropi imaju tolike pare od države. Nije ni čudo što se bore za F8, od države dobijaju ogroman novac. To samo jaka država može da finansira. Pri čemu je Zvezda po pitanju plaćanja poreza vrlo korektna - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading