NIKOLIĆ PRIŽELJKIVAO POBEDU NAD PARTIZANOM? MZT je veliki klub, omela nas je povreda Kuka!

Autor:

Sport

16.01.2023

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitao crno-belima, ali...

NIKOLIĆ PRIŽELJKIVAO POBEDU NAD PARTIZANOM? MZT je veliki klub, omela nas je povreda Kuka!

Foto: Starsport

Starsport

Trener MZT iz Skoplja Dragan Nikolić je posle velikog poraza svog tima rekao da je razlika u utakmici sa Partizanom prevelika (120:67), kao i da je ključno u ovom duelu bilo to što se povredio Deandre Kuk.

- Žao mi je što smo prestali da igramo posle povrede Deandrea Kuka, o tome smo samo razmišljali. Partizan se pitao, najbolja šuterska ekipa u ligi, koja zna da kazni i mnogo jače rivale od nas. Šutirali su za tri 13/17. Ne moram ja da toliko hvalospeva da pričam, dovoljno su oni rekli o sebi danas. MZT je izgubio prevelikom razlikom, povreda Kuka nam je skrenula misli, ali biće to bolje - rekao je Dragan Nikolić.

Kuk će inače odsustvovati oko mesec dana zbog povrede ligamenta ramena. Nikolić je još poručio da je MZT veliki klub, da je bio svestan kada je dolazio u Skoplje kakav ga zadatak čeka, ali je i poručio da je važno za ABA ligu da postoji predstavnik Severne Makedonije u ovom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading