NAPAD NA LIGU ŠAMPIONA! Zvezda ima novu DEVETKU!

Autor:

Sport

16.01.2023

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i potvrdio!

NAPAD NA LIGU ŠAMPIONA! Zvezda ima novu DEVETKU!

Foto: Starsport/Ilustracija

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević govorio je za zvanični sajt kluba sa Marakane o ambicijama srpskog šampiona u nastavku prolećnog dela sezone.

On je istakao da se iskusni Aleksandar Katai odlično snalazi na poziciji "lažne devetke". Radi se na tome upravo Katai zaigra na pomenutoj poziciji u nastavku sezone:

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Katai

- Mislili smo da je balans bolji da on bude 'lažna' devetka u drugom poluvremenu i da iza sebe ima dva brza krila - Mituljikića i Pruceva. Odigrao je odlično, pokazao da imamo opciju s njim kao sa 'lažnom' devetkom i brzim krilima. Hoćemo da probamo i sa dva špica, da zaigraju Katai i Pešić u tandemu. Tako da nema neki poseban razlog zbog kog juče nije počeo - rekao je Milojević.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Verujete li u čudo u Ligi šampiona, prolaz dalje ili nešto više?

- Verujem u čuda, ali za to moramo da imamo 11 igrača na terenu i 10 na klupi, koji isto veruju. Nije samo dovoljno da navijači i trener veruju u to. Dešavalo se da Kopenhagen osvoji bod protiv Mančester Sitija, da Šerif napravi rezultat, tako da je moguće, ali mora mnogo toga da se poklopi. Morate da imate perfektan dan, perfektnu utakmicu i perfektnu disciplinu, pre svega u odbrani, a da budete spremni da i u napadu kaznite protivnika, jer oni će vas malo potceniti, pa im neće prijati ni trava... Kao što se mi žalimo kad igramo sa manjim timovima. U suštini, od istorije se ne živi, nego se zaslužuje tog dana kad se igra, tako da mislim da bi prolaz grupe ili prolaz u Evropa ligu bio uspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading