IVANOVIĆ PODIGAO BURU POSLE "MORAČE": Tandemu stranaca ODZVONILO u Zvezdi, na ledu i Dalibor Ilić!

Autor:

Sport

16.01.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski strateg nezadovoljan pristupom pojedinih igrača, šta sledi?

IVANOVIĆ PODIGAO BURU POSLE "MORAČE": Tandemu stranaca ODZVONILO u Zvezdi, na ledu i Dalibor Ilić!

Foto: Starsport

Bentil i Holand sa saigračima iz Zvezde

Košarkaši Crvene zvezde protutnjali su kroz “Moraču” (76:56), na kilima sjajnog Argentinca Fakunda Kampaca, koji je zabeležio dabl-dabl učinak (14 poena, 12 asistencija), uz osam ukradenih lopti. Iako je na prvi pogled sve delovalo “kao pod konac”, trener crveno-belih Duško Ivanović izrazio je nezadovoljstvo odnosom pojedinih igrača prema dresu kluba sa Malog Kalemegdana.

- Veoma sam zadovoljan pobedom, veoma sam zadovoljan kako smo igrali, zadovoljan sam prijemom, publikom. Sve je ispalo dobro, mislim da smo od početka znali šta hoćemo u igri i odbrani i u napadu. Iako moram da kažem, prvi put ove sezone smo igrali bez tri ili četiri igrača koja nisu imala dovoljnu maksimalnu koncentranciju i agresivnost da igraju u dresu Crvene zvezde - izjavio je crnogorski stručnjak posle pobede nad Podgoričanima.

Republika

Foto: Starsport

Pojedinci nedostojni crveno-belog dresa - Duško Ivanović

Delije su se odmah zapitale na koje košarkaše je Ivanović mislio, a odgovor se nameće na osnovu statističkog učinka u poslednje vreme. Jasno je da su "podbacili" stranci Džon Holand i Ben Bentil, a znak pitanja stoji i iznad imena Dalibora Ilića. Holand nije uspeo da se upiše u listu strelaca na poslednja tri meča, dok su Bentil i Ilić okršaj u crnogorskoj prestonici završili sa po dva postignuta poena

Ovakvo mišljenje deli i Vladimir Kuzmanović, bivši as Crvene zvezde i Budućnosti, koji je podvukao da je Crnogorac postavio "pravila" koja svi moraju da poštuju kako bi zaslužili minutažu.

- Ivanović je poznat kao trener koji zahteva disciplinu. Ne sputava igrače da pokažu svoj raskošan talenat u napadu, ali sa druge strane očekuje minimum. Jasno je da Bentil mora bolje, doveden je kao starter i od njega se zahteva veći dporinos. Za Holanda važi isto, stranac je, a nikako da se "pronađe" - počeo je popularni Kuzma razgovor za "Srpski telegraf", a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Stranci moraju bolje - Vlada Kuzmanović

- Što se tiče Ilića, on se još uvek traži, neophodno je da popravi neke stvari za ovaj visok nivo košarke. Tu prvenstveno mislim na promašaje sa linije penala koji mu ulivaju nesigurnost i utiču na samopouzdanje. Njegov učinak na terenu nije isključivo poenterski, ali može i mora bolje - apostrofirao je Kuzmanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Zoran

16.01.2023 19:36

Ja ne znam onaj Holand sta radi uopste tu?Totalno ocutan,niti igra odbranu niti napad,trckara ko da je ba rekreaciji,dekoncentrisan i ne zaintetesovan!Bentil umesto da podize formu on pada,dekoncentrisan,sve vise lici na Holanda!Ilic deckk ima kosarskaskog slifa ali mora da postane kosarkas,a ne da je kosarkasica!

Pera

16.01.2023 21:38

A balvan Lazić?! I dve klasične 5-ce Kuzmic&Raduljica svi doviđenja.

Steva

17.01.2023 07:41

@Pera - Tvoj stav o Laziću, pokazuje da nemaš pojma o košarci.

Steva

17.01.2023 07:41

@Pera - Tvoj stav o Laziću, pokazuje da nemaš pojma o košarci.