TRAGEDIJA U SVETU GLUME: Preminula čuvena glumica Đina Lolobriđida

Autor:

Zabava

16.01.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Đina Lolobriđida preminula je u 95. godini.

TRAGEDIJA U SVETU GLUME: Preminula čuvena glumica Đina Lolobriđida

Foto: Youtube.com printscreen

Čuvena italijanska glumica Đina Lolobriđida preminula je u 95. godini, javljaju strani mediji.

Lolobriđida je stekla slavu 1950-ih kao mediteranski seks simbol, a kasnije je radila kao fotoreporter i vajarka nakon što je napustila svet filma, preneo je Rojters.

Neki od njenih najzapaženijih filmova su: "Hleb, ljubav i snovi", "Kralj, kraljica i sluga", "Servantes", "Trapez", "Carska Venera", "Zvonar iz Notr Dama".

Foto: Youtube.com printscreen

Đina Lolobriđida preminula

 

Đina Lolobriđida rođena je kao Luiđina i druga je od četiri ćerke proizvođača nameštaja u gradiću Subjako, u rimskoj oblasti Lacio, u Italiji. Nakon ratnih prevrata, koje su Luiđinu zatekle u tinejdžerskom uzrastu, najraniju mladost provela je u prilično skromnim uslovima, s obzirom na to da je čitava poražena Italija bila prinuđena da štedi.

- Odbila sam njegov poziv na audiciju, ali on je insistirao da dođem. Na razgovoru sa direktorima i producentima iz studija nisam želela da prihvatim ulogu, međutim, oni su ponovo insistirali da se predomislim. Zamolili su moju majku da me ubedi rekavši joj da ću dobiti honorar od hiljadu lira. Ja sam im na to odgovorila da je moja cena milion lira, misleći da će se nasmejati i konačno me pustiti da idem svojim putem, ali oni su pristali - prisetila se Đina u jednom od svojih intervjua.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading