LJUBAV JE NEPROLAZNA, TAKVOM LJUBAVLJU TE I VOLIM! Milica Milša objavila EMOTIVNU USPOMENU IZ DETINJSTVA sa svojim SLAVNIM OCEM! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.01.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bol za roditeljem ne jenjava!

LJUBAV JE NEPROLAZNA, TAKVOM LJUBAVLJU TE I VOLIM! Milica Milša objavila EMOTIVNU USPOMENU IZ DETINJSTVA sa svojim SLAVNIM  OCEM! (FOTO)

Foto: youtube printscreen

Poznato je da je srpska glumica Milica Milša ćerka čuvenog književnika Antonija Isakovića, a iako je od njegove smrti prošlo 21 godina, bol za voljenim ocem nikada neće prestati. 

Milica se neretko na svom Instagramu priseti oca za kojeg je bila veoma vezana, a najnovija uspomena iz detinjstva sa ocem uz emotivnu poruku raznežila je njene fanove.

TATA...21. godina je prošla...a ti si sve više tu, moj si uzor i ponos, sve što radim u životu radim onako kako bi i ti radio, tvojom stazom pravde, poštenja i dobrote idem srećna što sam duša tvoje duše. Kao i na ovoj slici gde me čvrsto i sigurno držiš u naručju sigurna sam da nas sve grliš tvojim zagrljajem i bdiš i dalje nad nama. Ljubav je neprolazna, takvom ljubavlju te i volim - napisala je u opisu fotke na kojoj pokojni Antonije drži u naručju svoju mezimicu.

 

 

 

Glumica je od svojih fanova dobila dosta reči podrške.

"Vaš anđeo čuvar", "Samo po dobrom pamtim Vašeg tatu", "Koliko lepote i ljubavi u vašim rečima", samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod porodične slike.

"Jedan jedini, neponovljivi... Naš za sva vremena - napisao je scenarista Žarko Jokanović, glumičin suprug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading